1. Wat zijn de verzendkosten binnen Nederland en naar het buitenland?

De verzendkosten binnen Nederland bedragen €7,50. Voor het buitenland (België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk) variëren de verzendkosten tussen €10 en €15. Bij bestellingen boven de €125 is de verzending binnen Nederland gratis. Bij bestellingen boven de €200 is de verzending naar het buitenland ook gratis. Houd er rekening mee dat bij sommige grote producten extra verzendkosten in rekening gebracht kunnen worden, dit staat duidelijk vermeld bij het artikel.

2. Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Al onze bestellingen worden verzonden via PostNL met een Track & Trace code. Deze code ontvangt u na het plaatsen van uw bestelling per e-mail, zodat u uw pakket kunt volgen.

3. Wat is het retourbeleid?

U kunt uw bestelling binnen 14 dagen na aflevering retourneren. U heeft twee opties:

Gratis retourneren in de winkel.
Retourneren via een pakketdienst (PostNL, GLS, DPD, UPS).
De kosten voor het retour verzenden zijn voor eigen rekening. De artikelen moeten compleet en in de originele, onbeschadigde verpakking zitten en mogen wegens hygiënische redenen niet gebruikt zijn. Als de bestelling niet compleet of beschadigd is, kunnen wij de retourzending niet accepteren. Voor een volledige terugbetaling is het belangrijk dat het product in originele staat en onbeschadigd wordt teruggestuurd.

4. Wat is de garantie op mijn aankoop?

Op ieder product geldt de wettelijke garantie die inhoudt dat een product moet doen wat u er in alle redelijkheid van mag verwachten. Daarnaast hanteren wij een garantieperiode van minimaal 6 maanden tot maximaal 12 maanden.

5. Welke betaalmethoden zijn beschikbaar voor klanten in Nederland?

In Nederland kunt u betalen met iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet. Het is snel, simpel en veilig en volledig gratis.

6. Welke betaalmethoden zijn beschikbaar voor klanten in België, Frankrijk, en Duitsland?

Klanten uit België kunnen betalen via Bancontact, de meest populaire betaalmethode in België. Andere beschikbare betaalmethoden zijn:

Belfius Direct Net
KBC/CBC Betaalknop
SOFORT Banking
Voor al deze methoden betaalt u via uw eigen vertrouwde bankomgeving en wordt de betaling direct verwerkt.

7. Kan ik betalen via PayPal?

Ja, u kunt eenvoudig betalen via PayPal. Hiervoor kunt u uw bestaande account gebruiken of een nieuwe PayPal-rekening openen. Er zijn geen extra kosten verbonden aan betalen met PayPal en uw order wordt binnen 24 uur verwerkt.

8. Wat moet ik doen als mijn product beschadigd is aangekomen?

Indien uw product beschadigd is aangekomen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via ons telefoonnummer of e-mail. Wij zullen u verder helpen met de retourprocedure en zorgen dat u een vervangend product of een terugbetaling ontvangt.

9. Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren nadat deze is geplaatst?

Als u uw bestelling wilt wijzigen of annuleren, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zullen ons best doen om uw verzoek te verwerken voordat de bestelling wordt verzonden. Zodra de bestelling is verzonden, is het niet meer mogelijk om deze te wijzigen of te annuleren.

10. Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice?

Onze klantenservice is 7 dagen per week telefonisch bereikbaar op 0684908544 (WhatsApp/Telefoonnummer) van 09:00 tot 18:00 (ma/za). U kunt ons ook een e-mail sturen voor verdere assistentie.