Verzendkosten

Om een zo goed mogelijke service te bieden voor onze klanten verzenden wij al onze bestellingen via PostNL met een Track & Trace code. Deze ontvangt u na het plaatsen van uw bestelling per mail.

De verzendkosten binnen Nederland bedragen €7.5.Verzendkosten naar het buitenland (België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk) kost tussen de €10 en €15.

Bij bestellingen boven de €125 is de verzending binnen Nederland gratis.
Bij bestellingen boven de €200 is de verzending naar het buitenland ook gratis.

Bij sommige producten kan het wel eens voorkomen dat door het grote formaat toch extra verzendkosten in rekening worden gebracht. Dit staat duidelijk bij het artikel vermeld.

Retour

Om uw bestelling te retourneren hanteren wij een retourtermijn van 14 dagen na aflevering van het product.
Voor het retourneren gelden er enkele regels waar aan voldoen moet worden voor een correcte afhandeling van het retourproces.

U heeft 2 opties waar u gebruik van kan maken:
Je product gratis retourneren in de winkel.
Je product retourneren via een pakketdienst (PostNL, GLS, DPD UPS).

  • Kosten voor het retour verzenden van uw bestelling is op eigen rekening
  • Artikelen moeten in compleet en in originele verpakking (onbeschadigd) zitten
  • Wegens hygiënische redenen mag het artikelen niet gebruikt zijn
  • Indien uw bestelling niet compleet of beschadigd (verpakking) is kunnen wij u retour niet accepteren

Let op: Bij het retourneren van uw product vragen wij erop te letten de verpakking van uw bestelling er netjes uitziet en goed is verpakt. Wij nemen een retourzending niet in behandeling als het product vies of beschadigd is. Je bent (als retour afzender) zelf verantwoordelijk voor het terugsturen van het product.

Om het volledige aankoopbedrag (zonder verzendkosten) terug te krijgen is het belangrijk om uw product in de originele staat en onbeschadigd terug te sturen.

Garantie

Wanneer u iets bij ons bestelt, mag u ervan uitgaan dat het een kwalitatief hoogwaardig product is. Op ieder product geldt de wettelijke garantie die inhoudt dat een product datgene moet doen of is wat jij als klant er in alle redelijkheid van mag verwachten.
Daarnaast hanteren wij een garantieperiode van minimaal 6 maanden tot maximaal 12 maanden.